dilluns, 27 d’abril del 2009

Hola a tothom

Hola a tots i totes. Com va? Acabe de fer el meu blog i no sé què pensar d'ell. Supose que com que açò és el rpincipi no ha anat tan malament. A vore si li afegim algunes cosetes i en fem un com el que ens ensenyà Vicent Grau sobre un cuiner. No sé si tindré tanta traça però farem alguna coseta.

5 comentaris:

  1. Vaig fer aquesta presentació sense llegir la tasca que ens havia manat Vicent. Així que m'he quedat curta en el nombre de línies. Espere llegir millor abans de fer res. Crec que m'havia emocionat perquè les coses m'anaven eixint i jo creia que no tiraria cap a endavant. M'agradaria traure-li molt de profit a tot açò que estic aprenent per a poder usar-ho amb els meus alumnes, amb els pares o amb altres companys docents. Anem fent!

    ResponElimina
  2. Quina categoria! M'encanta el nom del blog i també la presentació.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per les vostres visites. Ací anem començant la feina. Crec que tot açò ens pot ajudar moltíssim perquè de vegades crec que els alumnes ens superen en tot açò de la informàtica i les noves tecnologies. Ells ja naixen amb un ordinador baix del braç i jo encara estic descobrint-lo. Però no vull parar.

    ResponElimina
  4. MOLT BÉ.És una pàgina original.ENDAVANT.

    ResponElimina